Wie zijn wij

MARGREET ELTING - BLOEMSMA

getrouwd met Toro  
2 zoons, 1 dochter en 2 honden

Mijn opa is Terschellinger, dus kwam ik al van jongs af aan met mijn ouders naar het eiland. Voor mij is Terschelling thuiskomen. Horloge af en gewoon doen wat de dag je brengt. Vooral toen ikzelf kinderen kreeg, realiseerde ik mij hoe fijn Terschelling is om met het gezin naar toe te gaan. Graag wilde ik dit delen met alle gezinnen in Nederland. Nu 10 jaar later, komt dan eindelijk mijn droom uit. Het  maken van een gezellig boekje, vol tips, leuke weetjes en doe-dingen.

DORIEN NANLOHY - VAN DE KOLK

getrouwd met Roy - 1 zoon en 1 dochter

Ik ben sinds 2005 moeder van Oscar en Kijn (2008). Terschelling is voor ons gezin een vakantie met ontspanning, fietsen en leven met de elementen uit de natuur, zonder klok! Dit gevoel wil ik heel graag delen. Had ik maar een boekje gehad tijdens onze eerste vakantie op Terschelling toen Oscar 8 maanden was ;) Dan was het vanaf dag een en misschien thuis al een vakantie geworden met nog meer herinneringen!